Kraanmachinist in Noord-Brabant

  • ✓ 24/7 service

  • ✓ Ervaren machinisten

  • ✓ SCL-trede 3 gecertificeerd

Zou u als kraanmachinist in de omgeving van Noord-Brabant, Rotterdam en Utrecht willen werken? Bekijk dan de vacatures van Van Oosterwijk Rail in Molenschot eens! Ons familiebedrijf voert spoorwerkzaamheden in Nederland en België uit. Ons gezellige en hechte team is op zoek naar versterking voor het vernieuwen en onderhouden van de spoorwegen.

Wat doet een kraanmachinist?

Als kraanmachinist houdt u zich bezig met het tillen en verplaatsen van zware materialen en bouwobjecten. Vanuit de cabine bestuurt u de kraan om zo de materialen op de juiste plek neer te leggen. In deze functie bij ons spoorkraanverhuurbedrijf is het belangrijk om ruimtelijk en technisch inzicht te hebben, zodat u de afstanden en diepte goed inschat. Daarnaast is het belangrijk om als spoorkraanmachinist rekening te houden met de verkeers- en veiligheidsregels. Daarnaast werkt u als kraanmachinist bij ons ook met een krolmachine, deze is speciaal voor spoorwerkzaamheden en kan op de rails bevestigd worden.

Heeft u altijd al als KraaNmachinist voor de spoorwegwerkzaamheden willen werken?

Direct solliciteren phone iconTelefonisch contact

Bekijk onze vacatures voor machinist

Komt u ons hechte team met de functie van kraanmachinist versterken? Wij hebben de volgende vacatures openstaan als:

Zo gaat u binnenkort in een regio naar keuze aan de slag.

Solliciteer op de vacature voor machinist van de spoorkraan

Solliciteer eenvoudig op een van onze vacatures en kom binnenkort het gezellige team in ons familiebedrijf versterken. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in voor uw sollicitatie. Bij vragen over de openstaande vacatures belt u ons op het nummer 0161-412552. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in ons bedrijf!

Van Oosterwijk Rail graafmachine machinist

Wordt dit binnenkort jouw nieuwe werkplek? Solliciteer nu!